Doe mee aan het Iduna
Biltse Scholen Kampioenschap

Tafeltennisvereniging Iduna organiseert in de herfstvakantie een tafeltennistoernooi. Ook jij mag hieraan meedoen! Tijdens deze dag kun je tafeltenniswedstrijdjes spelen. Kun je niet goed tafeltennissen? Dat maakt niets uit! Het is leuk om mee te doen en je bent van harte welkom! We spelen in de gymzaal van Het Nieuwe Lyceum in Bilthoven. In deze zaal is het dragen van sportschoenen verplicht.

Iduna
Voor Groep 5 t/m 8 van de basisschool
en de 1e en 2e klas van het voortgezet onderwijs
Datum Vrijdag 25 oktober 2019 (herfstvakantie)
Tijd Groep 5 en 6:9:30 - 11:00
Groep 7 en 8:11:15 - 12:45
Klas 1 en 2:13:15 - 14:45
Kosten  Gratis
Adres TTV - Iduna
Gymzaal Nieuw Lyceum
(Let op: ingang is via het hekwerk rechts van de hoofdingang)
Jan Steenlaan 38 Bilthoven

Je kunt je opgeven door het onderstaande formulier in te vullen. Heb je nog vriendinnen of vrienden die mee willen doen dan mogen die zich ook opgeven.

Voor de winnaars is per groep een beker beschikbaar. Per groep deelnemers wordt er daarnaast een leuke prijs verloot. Zorg er voor dat je alles goed invult. De inschrijving sluit op vrijdag 18 oktober.

School
Groep / Klas