Biltse Scholen Kampioenschap Iduna

Welkom bij de informatie over het Biltse Scholen Kampioenschap georganiseerd door TTV Iduna in Bilthoven

Wat is het Biltse Scholen Kampioenschap?

De kinderen maken door middel van wedstrijden kennis met tafeltennis. Bij TTV Iduna kunnen leerlingen van de groepen 5 t/m 8 van het basisonderwijs en van de 1ste of 2de van het middelbaar deelnemen. Bij dit toernooi staat het plezier in tafeltennis voorop. Een paar jaar geleden was dit toernooi ook wel bekend onder de naam Kinder Tafeltennisfeest toernooi.

Voor wie wat het Biltse Scholen Kampioenschap georganiseerd?

Alle leerlingen van de groepen 5 t/m 8 van het basisonderwijs en van de 1ste of 2de van het middelbaar kunnen aan dit toernooi meedoen. Meisjes en jongens zullen in principe gemengd spelen. Indien er van een leeftijdsgroep te weinig deelnemers zijn, kunnen er groepen samengevoegd worden.

Wanneer en waar wordt het Biltse Scholen Kampioenschap georganiseerd?

Het Biltse Scholen Kampioenschap wordt elk jaar in oktober gehouden. De speelzaal bevindt zich in de gymzaal van Het Nieuwe Lyceum aan de Jan Steenlaan 38.

Hoe wordt het Biltse Scholen Kampioenschap georganiseerd?

Verdeeld over 1of 2 sessies, dat ligt aan het aantal deelnemers. Eerst zullen er een aantal poulewedstrijden gespeeld worden waar de deelnemers door loting in een poule geplaatst worden. Vervolgens worden de deelnemers opnieuw ingedeeld op sterkte. Er zijn ervaren scheidsrechters aanwezig die de wedstrijden in goede banen zullen leiden.

Belangrijk!

De TTV Iduna beschikt maar over een beperkt aantal batjes. Het is dus verstandig de deelnemers zoveel mogelijk hun eigen bat mee te laten nemen. Verder lopen er continue mensen in en uit het gebouw. Het is voor de organisatie onmogelijk om te zien wie er voor het Biltse Scholen Kampioenschap komt en wie niet. Er wordt dan ook geadviseerd om zoveel mogelijk de waardevolle spullen thuis te laten.

Inschrijven

Inschrijven kan twee maanden van te voren. Op het moment dat de datum van het scholen kampioenschap bekend is, zullen de uitnodigingen naar de scholen verzonden worden. Hier zal dan ook de uiterste inschrijfdatum in staan.

Je kan je nu opgeven via het formulier

Tot slot...

Elke school ontvangt ruim voor aanvang een formulier met daarop de ingeschreven deelnemers. Ook zal daar bij zitten een herinneringsformulier voor iedere deelnemer. Op dit formulier staan alle relevante gegevens als naam, tijd en plaats.

Wij hopen dat u zo voldoende informatie heeft. Mochten er toch nog vragen zijn dan kunt u die mailen naar de , bellen kan natuurlijk ook 030-2284666 Bert van den Brink.