Sep21

Corona Protocol 

TTV Iduna hanteert de regels zoals die door het NOC*NSF zijn opgesteld aangevuld met de regels zoals die door de NTTB zijn opgesteld.

Samengevat:

 • Houd minimaal 1,5 meter afstand (ook als jij het onzin vindt)
 • Er worden geen handen geschud
 • Tijdens de wedstrijd wordt er niet van tafelhelft gewisseld
 • (Zweet-)handen worden met de meegebrachte handdoek afgeveegd
 • (Zweet-)handen nooit aan de tafel afgeveegd
 • In de kleedkamer maximaal 4 personen
 • Douchen is niet toegestaan
 • Wij registeren aanwezigheidsgegevens t.b.v. bron- en contactonderzoek. De gegevens worden na 4 weken vernietigd.
 • Ballen worden wekelijks ontsmet
 
Lees meer
Jan28

Clubkampioenschappen 2018 

Op zondag 18 maart was het weer zo ver: de clubkampioenschappen 2018.

Jesse en Joshua deden niet mee dus er kwam in ieder geval een nieuwe clubkampioen. Per mail zijn ook oud leden uitgenodigd om te komen kijken. Gezellig dat Wesley Luth er was met zijn gezin en Wouter Eijkman, die tegenwoordig fietst. Hij was er in volle wieleruitrusting.

Het toernooi begon in gemengde 4-kampen. De nummers 1 en 2 gingen naar de winnaarsronde en de nummers 3 en 4 naar de verliezersronde. De uitkomsten waren zoals verwacht.

Meerkamp 1: 1-Laurens 2-Farhad 3-Theo 4-Bas. Farhad verloor in 5 games nipt van Laurens en Theo won sterk van Bas in 4 games

Meerkamp 2: 1-Johanniek 2-Bert 3-Jeroen 4-Pepijn. Johanniek was zoveel sterker dan Bert dat op het formulier maar 2 games zijn ingevuld. Pepijn gaf goed weerstand tegen Jeroen, maar verloor toch in 3 games.

Meerkamp 3: 1-Henk 2-Janneke 3-Casper 4-Gerard. Opvallend was dat door de knappe winst van Casper op Henk (!) er 3 winnaars waren. Op grond van de quotiëntregel (games voor gedeeld door games tegen van de onderlinge wedstrijden) kwam de rangschikking tot stand.

De vervolgrondes werden gespeeld in 4 poules (van 3). Omdat de niveaus in deze rondes dichter bij elkaar liggen ontstonden er spannende wedstrijden. Bert en Farhad vielen in de winnaarsronde af. Opvallend was dat Janneke wel héél blij was met de winst op Bert. Farhad pakte nog mooi een game van Henk. In de verliezersronde vielen nieuwkomers Bas en Theo af. Theo speelde nog een spannende wedstrijd tegen Pepijn. Bas kon niet tot gamewinst komen. Opvallend was de eerste plaats van Casper ten koste van Jeroen.

Na alle emotie rond winst en verlies was er even tijd voor een lunch, verzorgd door Bert. Er was keuze uit tosti en/of soep. Gerard had nog noodles meegenomen.

De dubbels kwamen door loting tot stand. De beste 6 spelers werden gekoppeld aan de 6 daarop volgende spelers. Daarmee lukte het om meer spanning in deze ronde te brengen.

Tijd voor de kruisfinales. Omdat Johanniek tweede was geworden in de poule door verlies van Henk stond hij in de kruisfinale tegen Laurens. Laurens vond dit voor de wedstrijd nog eigenlijk de finale, maar hij won overtuigend. Ook de ander kruisfinale was weinig spannend Henk won in 3 games van de op zich sterk spelende Janneke. In de verliezersronde speelden de nieuwkomers en broers Casper en Pepijn tegen elkaar. Casper die een geweldig toernooi speelde won in 3 games. Gelukkig maar, want Pepijn maakte iedere game meer punten: 4, 6 en 8. De andere kruisfinale was de finale van vorig jaar. Jeroen rekende deze keer overtuigend in 3 games af met Gerard.

Tijd voor de finales onder leiding van serieuze scheidsrechters: Otto-dubbelfinale, Bert-verliezersronde en Janneke-winnaarsronde.

De finale dubbel ging tussen beide poulewinnaars: Johanniek en Casper wonnen in 5 games (de laatste met 12-10) van Henk en Gerard. Echt spannend.

De finale van de verliezersronde begon spannend. Casper won de eerste game met 11-6, maar Jeroen herstelde zich in de tweede game sterk met 3-11. Dat bleek zoveel energie gekost te hebben dat de 3e en 4e game overtuigend naar Casper gingen (11-6 en 11-2!).

Daarna de grote finale. De eerste game ging spannend naar Henk met 9-11. Laurens herstelde zich vervolgens overtuigend met 11-4. Henk maakte daarna aan alle onduidelijkheid een einde met 4-11 en 9-11. Laurens heeft geprobeerd de zwakke plekken bij Henk te vinden maar zijn beruchte noppen bleken (deze keer) een te sterk wapen.

Casper won niet alleen mooi de verliezersronde maar kan ook zeggen dat hij van de clubkampioen heeft gewonnen.

De prijzen zijn als volgt uitgereikt:

Dubbel:

 1. Johanniek-Casper
 2. Henk-Gerard

Verliezersronde:

 1. Casper
 2. Jeroen

Winnaarronde:

 1. Clubkampioen Henk
 2. Laurens

 

Het is inmiddels traditie dat het toernooi wordt afgesloten bij Wok-plaza in Groenkan, waarbij ook aanhang aanschuift. Het einde van een mooie dag.

door: Jan Willem Wieltink 
Lees meer
Dec01

Duo Team 1 Kampioen 

Duo 1 is afgelopen dinsdag kampioen geworden 26 punten. Na 8 wedstrijden stonden ze 13 punten voor op de nummer 2, die nog 3 keer moest spelen. Nadat de concurentie twee keer niet wist te winnen zijn ze voor de laatste speelronde kampioen geworden.
Gefeliciteerd Bert en Jan Willem!
 
 Janneke rijkt bloemen uit aan Duo 1
 
door: Laurens van den Brink 
Lees meer
Nov29

Team 2 kampioen 

Janneke, Tjeerd en Bert (invaller) ontvangen de kampioensbloemen van Otto. Helaas is Jan afwezig vanwege verblijf in het buitenland. Hartelijk gefeliciteerd en veel succes in de vierde klas!
 

 Team 1 kampioen

Janneke, Tjeerd en Bert (invaller) ontvangen de kampioensbloemen van Otto. Helaas is Jan afwezig vanwege verblijf in het buitenland. Hartelijk gefeliciteerd en veel succes in de vierde klas.

 

 
door: Otto Staal 
Lees meer
Apr18

Clubkampioenschappen TTV-Iduna 2016 

Op 17 april ging het uitgestelde clubkampioenschap los. Op 13 maart waren er nog niet voldoende deelnemers, maar nu waren er maar liefst 12. Dat wil zeggen, er waren er 12 op papier. Helaas moesten we het zonder Dennis doen, die ziek was. Jammer want het was ook zijn laatste optreden in onze club. Misschien komt hij nog een keer voor een derde helft.

Bijzonder was dat er 3 jeugdleden deelnamen aan het toernooi en met 5 punten voorsprong de strijd met de senioren aan gingen. Ze vonden het prachtig, maar het was moeilijk om ondanks de voorsprong te winnen. Alleen Björn wist een game af te snoepen van Janneke en zelfs 2 games van Jan. Heel bijzonder want Jan zorgde voor een stunt in de poule door te winnen van Janneke. Jan werd daarmee poulewinnaar. Jesse en Laurens waren de verwachte winnaars in de andere poules. Andere opvallende pouleresultaten waren de 5- gamer tussen Bert en Gerard met een horror-scoreverloop (11-8, 11-4, 9-11, 4-11 en 11-5) in het voordeel van Bert en de bijna winst van Mai in de 3e game tegen Marthyn (9-11).

Tijd voor het dubbel in 2 poules. Door de afwezigheid van Dennis heb ik zelf gedubbeld met Jan. Ondanks mijn nr. 14 shirt verloren we toch van Mai en Jim. Misschien kwam het door gebrek aan sportkleding of door de uitgeputte Jan, die al zijn kruid verschoten had tegen Janneke, maar misschien ook door de goed spelende tegenstander. De verwachte poulewinnaars waren Bert-Janneke en Laurens-Jesse.

Na het dubbel is er stevig genoten van de lunch verzorgd door Bert. Bert is een meester met de magnetron (tomatensoep en worst) en er waren tosti’s.

Door de afwezigheid van Dennis kwam Marthyn in de winnaarsronde terecht. Hij had het zwaar tegen Jesse en Janneke die zoals verwacht eerste en tweede werden. In de andere winnaarspoule won Bert verrassend in 5 games van Jan en werd daarmee tweede. Jan bood daarna in een laatste krachtsinspanning nog mooi weerstand tegen de winnaar Laurens (3 x 9-11). In de verliezersronde ontmoetten Mai en Björn elkaar. Dit was ook de eerste wedstrijd voor de jeugdtitel . Björn trok in 4 games aan het langste eind en werd daarmee tweede. Poulewinnaar was Gerard. Verder won Jeroen van Jim in de andere poule die door afwezigheid van Dennis maar uit 2 spelers bestond.

In de dubbel finale boden Bert en Janneke volgens Janneke goed weerstand tegen Laurens en Jesse, maar daarmee bedoelde ze alleen de laatste game (5-11, 4-11 en 9-11). De finale van de verliezersronde tussen Jeroen en Gerard was spannender. In een lange 5-gamer met schitterende balwisselingen ging het op en neer en werd Jeroen kampioen (6-11, 11-9, 10-12, 11-9, 12-10).

De finale bij de jeugd was nog spannender. Na de eerdere winst van Björn op Mai, won Mai met 3-1 van Jim en won Jim sterk in een spannende 5 gamer van Björn. Dat zijn de momenten waarop de wedstrijdleiding in actie moet komen voor toepassing van de quotiëntregel. Omdat Jim 5 games nodig had om te winnen en de andere wedstrijden 4 gamers waren, werd Björn eerste( met quotiënt 5/4) , Mai tweede (met 4/4) en Jim derde (met 4/5).

De finale tussen Jesse en Laurens was een echte thriller. Laurens begon sterk met 2 keer winst (7-11 en zelfs 5-11) maar daarna kwam Jesse sterk terug (met 2 x 11-6). Zelfs in de laatste game leek Jesse bij de wissel van helft met 5-3 op weg naar de overwinning, maar uiteindelijk won Laurens met 9-11.

Aan de kant werd door het publiek genoten van het fraaie aanvallende spel van beide spelers.

De prijsuitreiking begon op tijd. De wisselbeker van de jeugd werd nog gebracht door de vorige winnaar Lars van Oosterhout. Hij kon de nieuwe jeugdwinnaar Björn zelf feliciteren. Mai was gelukkig met de 2e prijs en ook Jim kreeg een prijs en de eeuwige roem dat hij gewonnen heeft van de clubkampioen. Na afloop is er met 10 spelers, bobo’s en aanhang nog stevig nagenoten bij Wokplaza in Groenekan.

We kijken terug op een geslaagd evenement.

Het volgende evenement wordt het altijd gezellige familiedubbeltoernooi. Een toernooi waaraan leden meedoen samen met een familielid of andere bekende. Zodra de datum hiervan bekend is (na de zomervakantie) volgt er meer informatie.

De prijswinnaars op een rijtje:
Clubkampioen: Laurens van den Brink,
2e plaats: Jesse Oostveen
Winnaar Senioren 2: Jeroen van Zomeren
Clubkampioen Jeugd: Björn van der Hijden
2e plaats: Mai Swidde
3e plaats: Jim Beaart
Clubkampioen Dubbel: Laurens van den Brink en Jesse Oostveen

 

door: Jan Willem Wieltink 
Lees meer
Mar19

In memoriam Jo Smit (1921-2016) 

Een verkorte tekst, vanwege de beschikbare tijd, is uitgesproken tijdens de crematieplechtigheid op 17 maart 2016

Beste Marina, Rob, Yvonne, familie, genodigden, vrienden en sportvrienden

Jo Smit was in 1942 één van de oprichters van de tennisclub Iduna. Deze oprichting vond plaats bij hotel-restaurant Noord-Brabant, toen nog gevestigd aan de Utrechtse Marieplaats.

Lang geleden, in een tijd dat ik nog ik nog “meneer Smit” zei, heb ik met hem over de oprichting gesproken. Hij was helder, maar uitweiden - zéér in tegenstelling tot andere momenten - was niet zo nodig.

“De tijd in ’42 was moeilijk, later nog veel meer. Je moest doorgáán en tennissen was leuk voor de mens.

Door zo’n vereniging had je fijne sportieve contacten met … leuke dames … en heren. Je kon je zinnen verzetten.”

Op mijn vraag over het duidelijk aanwezige oranje in de clubkleuren zei hij slechts:

”Dat deed je toen bewust. … Het was niet anders.”

Dat later de clubkleuren een belangrijke rol zouden spelen, was toen onvoorzienbaar.

Onze medegrondlegger Jo is bekend bij de jonge generatie uit de verhalen, maar de ouderen onder ons kennen hem persoonlijk en onderkennen zijn onmetelijke inzet voor onze vereniging. Indien de uitdrukking twenty-for-seven toen al bestaan had, was die zeker van toepassing. De rouwkaart meldt treffend ”Jo geloofde in Iduna”. Krachtiger is dat mijns inziens niet te formuleren. Tot op hoge leeftijd, eventueel met krukken, bezocht hij Algemene Ledenvergaderingen en clubtoernooien.

De Noorse godin van de eeuwige jeugd Iduna, werd in ‘42 de naamgeefster van onze vereniging. Op de kaft van de clubbladen stond Iduna, toen ik jeugdlid was, in al haar schoonheid frivool onder een boom. Naakt en helaas alleen slechts ruggelings te bewonderen. Zij deelde oranje appels uit aan niet afgebeelde goden, zo leert ons de mythologie. Maar misschien was het wel aan Jo en de leden van Iduna, die daarmee de eeuwige jeugd voor zichzelf probeerden veilig te stellen?

Jo was een markant, onverzettelijk .. en enigszins eigenzinnig bestuurder. Nagenoeg alle functies heeft hij bekleed in alle secties, van voorzitter tot wedstrijdsecretaris. Binnen en buiten de vereniging. Wanneer hij wedstrijdschema’s moest maken deed hij dat met potlood. Zo’n potlood met op de achterzijde een gum. Op de foto, die gebruikt is op de rouwkaart zien wij hem met een dergelijk potlood. In de huidige tijd met computerschema’s redelijk verrassend, toen uiterst efficiënt.

Toen de omnivereniging haar bewogen einde in 2000 kende, zat Jo, samen met anderen, bij de notaris. Vanaf 7 september 2000 gingen de voormalige secties lawntennis, badminton en tafeltennis door als zelfstandige verenigingen. Het moet voor Jo zeer indringend geweest zijn, maar … het was niet anders.

Volkomen terecht is Jo benoemd tot erelid van onze vereniging en daarenboven ontving hij een Koninklijke onderscheiding. De uitreiking van de versierselen vond plaats tijdens het vijftig jarig bestaan van onze vereniging in ‘92. In een buitengewone feestweek werden de versierselen opgespeld bij een verraste en zichtbaar ontroerde Jo. Het had hare Majesteit behaagd. Speelde het oranje op de achtergrond ook een rol?

Bij de vele sportuitwisselingen met verengingen uit binnen- en buitenland was Jo permanent een drijvende kracht aan Nederlandse zijde. Toen groeiden langdurige vriendschappen.

Dat maakte zijn kerstkaarten-schrijverij tot een immense marathon, die hij tot op zeer hoge leeftijd met veel enthousiasme heeft volgehouden.

Zo was het ook met het organiseren van reünies voor leden en oud-leden van ULTC-Iduna.Doe ik de vereniging tekort door te zeggen dat het misschien wel zijn reünies waren?

Jo had vele contacten en het eeuwigdurende adressenbestand. Hij verzorgde de uitnodigingen en genoot intens. Daarbij wel verzuchtend dat die of die niet aanwezig konden zijn. Ziek, te oud of overleden. De tijd ging uiteraard verder en van de oprichters en spelers van het eerste uur waren er nog maar enkelen.

In De Bilt/Bilthoven was in de jaren zeventig geen tafeltennisvereniging. Deze werd opgericht onder de naam ULTC-Iduna. Deze verbreding van de vereniging vond Jo een prachtige ontwikkeling. Het was een al eerder betreden pad met Wilskracht en ULTC. De vereniging groeide succesvol qua volume en niveau. Mede dankzij de enorme inzet van vele fantastische vrijwilligers groeide de vereniging opnieuw naar landelijk niveau.

Begin jaren tachtig waren de clubkleuren een belangrijk item bij tafeltennis. Het moest anders en moderner vond de jeugd. Enquêtes werden gehouden en discussies gevoerd: een ware actiegroep, bereid tot schisma, ontstond.

Enerzijds “historie, waarden, traditie” en anderzijds “dat bruin/oranje is niet meer van deze tijd”. Lastig vergelijkbare grootheden.

Een verschil tussen verenigings- en speelkleuren was de lenige bestuurlijke oplossing.

Tafeltennissend speelde de omnivereniging landelijk weer mee op het allerhoogste niveau. In die tijd was Jo ook wedstrijdleider van clubtoernooien. Met slechts negen wedstrijdtafels, een potlood met gun en vele toppers, die elkaar sportief naar het leven stonden, moest Jo het één en ander in goede banen leiden.

Hij regelde, organiseerde en was in zijn element. Een secundaire arbeidsvoorwaarde voor de toernooidirecteur was indertijd een fles rode port.

Dat toernooien in tijd veel uitliepen was geen gevolg van zijn planning. Het innametempo van de port wel!

Spelers werden vervolgens verwezen naar baan 6 in plaats van tafel 6. Dan ben je toch in hart en ziel een omni-man!

Iduna biedt en bood ook ruimte aan spelers op minder hoog niveau. Jo was er in zijn latere jaren zelf zo één. Overigens niet onverdienstelijk en uiteraard in bruin of oranje gekleed. Het is uitermate kras, wanneer je ver in de tachtig, lopend mét een kruk op een familietoernooi verschijnt en vervolgens zónder kruk wedstrijden speelt. Zijn toenmalige “familielid” Dinand spreekt nog steeds in bewondering over zijn atletische voorkomen en inzet.

Naast alle sport was er uiteraard ook het gezin Smit met Annie en de twee kinderen, Marina en Rob. Dat het familieleven sinds ‘42 in het teken van Iduna stond, moge helder zijn.

Annie was daarbij .. zijn Iduna .. zijn godin van de eeuwige jeugd, zijn steun en toeverlaat. Daarnaast zorgde Annie dat Jo letterlijk ter bestemming kwam. Zij deed dat tot op hoge leeftijd trouw.

Ik was eenmaal getuige op de achterbank. Jo zei: “ links en rechts” en Annie chauffeerde. Dat Jo soms, wanneer de hoek al gepasseerd was links of rechts zei, was soms teveel voor haar reactievermogen. Zij reageerde logischerwijs te laat.

Mag ik het kort samenvatten? Ik ben keurig thuisgekomen, maar het was leuk om zo uitgebreid te kunnen genieten van een rondleiding door mijn eigen wijk.

Rooseveltlaan 655 te Utrecht was 55 jaar het vertrekpunt. Jo voelde zich er thuis. De laatste jaren markeerden zich helaas door een sterk afnemende gezondheid. Eerst lichamelijk en later ook geestelijk. Wanneer ik hem bezocht was de toonsoort van onze gesprekken prima, maar inhoudelijk waren er steeds meer beperkingen.

Herinneringen kon ik desondanks goed met hem delen. Wanneer ik nu nog komend uit Papendorp over de Prins Clausbrug rijd, kijk ik altijd even naar het juiste balkon op de zesde verdieping. Rijtjeshuizen vond de ingenieur maar kippenhokken zonder uitzicht! Deze flatwoning is veel mooier. Wat een uitzicht.

Met het stijgen van de jaren veranderde helaas Jo zijn uitzicht.

We zijn Jo veel dank verschuldigd.

De bloemen, die nu zijn kist sieren, zijn uiteraard in onze clubkleuren en het oranje lint bevat kernachtig de tekst: Jo bedankt!

Het is niet anders.

door: Otto Staal 
Lees meer
Oct23

Biltse Scholen Kampioenschap 2015 

Biltse Scholen Kampioenschap van TTV Iduna

Tafeltennisvereniging Iduna organiseerde op vrijdag in de herfstvakantie het Biltse Scholen Kampioenschap. Leerlingen van groep 5 t/m 8 van de basisschool en de 1e en 2e klas van het voortgezet onderwijs konden hieraan meedoen.

Iedereen kan tafeltennissen op de camping en in de sportkantine en dat was ook goed te zien aan de deelnemers. Om half elf stonden de eerste deelnemers al te trappelen om een balletje te slaan. Sommigen hadden ook nog het balgevoel hebt van een voetballer of een tennisser en dan zie je best mooie wedstrijden.

De eerste ronde werd gespeeld in groepjes van 3. Enthousiaste ouders volgden de prestaties langs de kant. Daarna volgde een demonstratie van Jesse en Laurens. Dat zijn 2 goede spelers van Iduna. De trainer Jan Willem gaf uitleg bij de demonstratie. In de tweede ronde speelden de winnaars uit de eerste ronde tegen elkaar en ook de nummers 2 en de nummers 3.

Na de groepsfoto in de kantine volgde een verloting en de prijsuitreiking door toernooileider Bert. De winnaar van het toernooi werd Zico van den Berg. Op de tweede plaats eindigde Ole van Hoorn.

Op dinsdagavond tussen 19.00 en 20.00 uur is de jeugdtraining van Iduna in de gymzaal van het Nieuw Lyceum. De ingang is via het hekwerk rechts van de hoofdingang . Iedereen die mee wil spelen is van harte welkom. Er is nog voldoende ruimte voor nieuwe spelers. De eerste 3 trainingen zijn gratis.

 
door: Jan Willem Wieltink 
Lees meer
Dec07

Biltse Scholen Kampioenschappen 2014 

Traditioneel organiseert de Tafeltennisvereniging Iduna uit De Bilt/Bilthoven de Biltse Scholenkampioenschappen in de herfstvakantie. Op donderdagmiddag 23 oktober werden de wedstrijden verspeeld in onze speelzaal in Het Nieuw Lyceum.

Bijna alle deelnemers hadden naast een eigen batje veel enthousiasme en talent meegenomen van huis. Leerlingen kwamen van diverse scholen zoals de Michael, de Theresia en het CLZ uit Zeist. In een goede en zeer sportieve sfeer werd er gespeeld en geknokt voor de punten. Na vele wedstrijden kwamen de winnaars boven drijven.

Zoals ieder jaar bleek er enige uitleg nodig. Hoe werkt een meerkamp? En nog lastiger hoe schrijf je dat op. Spelen we tot de 11? Oké en dat twee of drie keer? Gelukkig waren diverse clubleden bereid om op deze middag te assisteren. Jesse, Tjeerd, Jan en Otto waren er niet voor niets. Alle wedstrijden werden in goede banen geleid, zeker ook door het goede voorwerk van Janneke en Bert. Zo werd de score bijgehouden met officiële telborden hetgeen het veel gemakkelijker maakte. Prettig was dat ook ouders waren bereid om wedstrijden te tellen. Vijf- en zeskampen bevatten immers veel wedstrijden.

In de eerste poule, die op de tafels 1 en 2 speelden, bleek uiteindelijk dat Robin de sterkste was. Hij won al zijn partijen ondanks de goede tegenstand van Rens, Valentijn, Rose-Marie en Max.

Op de tafels 3, 4 en 5 werd in poule 2 gespeeld door Philine, Bente, Oliver, Thijmen, Quiten en Ole. Daar bleek Ole de sterkste.

Voor iedereen was er na een lange middag tafeltennissen een diploma en voor de winnaars ook een beker met opdruk en een toepasselijk woordje. Het was een geslaagde middag voor de deelnemers, aanwezige ouders en organisatoren.

Tot volgend jaar,

Otto Staal.

door: Otto Staal 
Lees meer
May15

Sponsoractie Plus 

  Otto Staal krijg de cheque uitgereikt van de Plus

Op maandag  12 mei werd door de heer Gert Smit, eigenaar van de PLUS in Bilthoven,

een cheque aan Otto Staal, de voorzitter van onze vereniging overhandigd.

De cheque van 130 euro

Graag wil het bestuur van de Tafeltennisvereniging IDUNA de PLUS bedanken voor dit schitterende initiatief en het ter beschikking stellen van het geldbedrag.

Wellicht krijgt deze zeer geslaagde actie volgend jaar een vervolg, zo bleek uit de begeleidende woorden van de heer Smit bij de overdracht. Wij hopen dit van harte.

Dank aan alle Idunezen en hun families voor het sparen van de sponsorpunten na aankopen bij de PLUS en uiteraard ook aan ons enthousiaste clublid, Bert van den Brink, die binnen onze vereniging de Plus-motor is geweest. 

door: Otto Staal 
Lees meer
Oct05

Aankondiging Biltse Scholen kampioenschap 

24 oktober is het Biltse Scholen Toernooi. Je kan je nu inschijven! Klik hier voor meer infomatie.
 
 
Lees meer