Meteen naar de inhoud

Biltse Scholen Kampioenschap

Tafeltennisvereniging Iduna organiseert in de herfstvakantie een tafeltennistoernooi. Ook jij mag hieraan meedoen! Tijdens deze dag kun je tafeltenniswedstrijdjes spelen. Kun je niet goed tafeltennissen? Dat maakt niets uit! Het is leuk om mee te doen en je bent van harte welkom! We spelen in de gymzaal van Het Nieuwe Lyceum in Bilthoven. In deze zaal is het dragen van sportschoenen verplicht.

Voor de winnaars is per groep een beker beschikbaar. Per groep deelnemers wordt er daarnaast een leuke prijs verloot. Zorg er voor dat je alles goed invult. De inschrijving sluit op vrijdag 15 oktober.

Je kunt je opgeven door het onderstaande formulier in te vullen. Heb je nog vriendinnen of vrienden die mee willen doen dan mogen die zich ook opgeven.